jobb just nu!

Undersköterska

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Undersköterska inom Trygghetsjouren i Ängelholms kommun dag, kväll och natt.
Vi söker undersköterskor för tim- och månadsvikariat. Är du intresserad av ett betydelsefullt och omväxlande arbete är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Arbetet innebär omvårdnad, stöd och hjälp för brukare i ordinärt boende alla dygnets timmar. Uppgifterna kan vara väldigt varierande beroende på vad brukare/larmkunder behöver hjälp med. Vi arbetar utifrån en tydlig värdegrund och ställer höga krav på våra medarbetare att de är delaktiga och engagerade i detta arbete. Det krävs att du som undersköterska har en god förmåga att möta våra brukare med respekt och lyhördhet. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och då ta egna beslut samt att arbeta i grupp där det ställs krav på samarbetsförmåga. I arbetet ingår även dokumentation i dator och telefon. Vid rekrytering läggs stor vikt på personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
Körkort krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-31

Referensnummer:   A730361

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   5

Dag, kväll och natt.

Kontakt

Kontaktperson
Annika Hyberg
Enhetschef
0431-87000

annika.hyberg@engelholm.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.