jobb just nu!

Livsmedelsinspektör - vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhälle i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Vi på Samhälle arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.

Arbetsuppgifter

Vill du hjälpa oss ge ängelholmarna säkra livsmedel? En av våra livsmedelsinspektörer ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Du ska självständigt utföra kontroll på olika typer av verksamheter som hanterar livsmedel, och handlägga ärenden inom livsmedelslagstiftningens område. Att ge råd och information till livsmedelsföretagare och till kommuninvånare är också en viktig arbetsuppgift. Som stöd och kvalitetssäkring i verksamheten arbetar vi med mallar och handläggningsrutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom livsmedelsområdet och gärna även inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Erfarenhet av arbete som livsmedelsinspektör är önskvärt.
Du ska som person ha förmåga att göra objektiva och sakliga bedömningar, kunna ställa tydliga krav och ta ansvar för dina beslut. Du har en god planerings- och prioriteringsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är positivt lagd och har god samarbetsförmåga. Du bidrar till att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med våra livsmedelsföretagare.
Kontrollarbetet kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav men kommunen tillhandahåller bil. Vi använder ECOS som ärendehanteringssystem och du bör ha god vana även vid andra datorbaserade system.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Vikariatet löper minst t.o.m. augusti 2019. Tillträde i början av juni 2018, efter överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A762503

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Vi har ett förmånligt flextidsavtal.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.