jobb just nu!

Vikarierande lokalvårdare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenÄngelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Bli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.

Arbetsuppgifter

Vi söker nya medarbetare till lokalvårdsservice. Vi arbetar i team för att tillsammans nå högsta kundnöjdhet. Arbetsuppgifter Kommer att bestå av att leverera daglig lokalvård som upprätthåller en god kvalité till kommunala verksamheter. Variation och omväxling i arbetet är stor då vi utför lokalvård på olika platser i kommunen, såsom förskolor, skolor, äldreboende, idrottshallar och kontorslokaler.

Kvalifikationer

Lokalvårdsutbildning eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av lokalvård såsom daglig städning, golvvård, storstäd mm.
• Erfarenhet inom lokalvård
• B-körkort och tillgång till bil

Anställningens omfattning

Rekrytering sker löpande under annonseringsperioden.
Vid behov
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A771087

Gör ansökan

Lön

Timlön

Anställning

Behovsstyrt

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.