jobb just nu!

Timvikarie kock som brinner för mat och service

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne.

Ängelholms kommun befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och från och med den 1 januari 2015 har vi en helt ny organisation – Sveriges första utvecklings- och serviceorganisation inom den kommunala sektorn. I den är medborgarnas behov utgångspunkten och i den pågår ett ständigt förbättringsarbete av den kommunala servicen. Stukturen bygger på tre huvuduppdrag och servicestöd. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker timvikarier kockar som brinner för mat och service. Behov av vikarier varierar från vecka till vecka och vi behöver medarbetare som kan hoppa in på kort varsel under vardagar, helger och även till sommaren. På helgerna och sommar gäller arbete inom kommunens vårdboende. Maten lagas från grund med råvaror av hög kvalité .Tjänsten består i allt i kök förekommande uppgifter. Verksamheten leds i nära samarbete med kunden och personal och i överensstämmelse med lagar och avtal så att kundens förväntningar om kvalitéuppfylls.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad kock eller har gedigen branscherfarenhet. Som person är du öppen och lyhörd samt självgående. Du tycker om att ha roligt, sprider glädje och dela med dej av din kunskap. God samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas som vikarier hös oss. Du är flexibel och tycker det är roligt att jobba i nya och olika arbetsgrupper. Arbetsuppgifter som matlagning, salladsberedning, bakning och servering förekommer. Du kommer att ha, förutom kontakt med övriga kökspersonal även kontakt med personal inom vården, skolor och förskolorna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse

6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-13

Referensnummer:   A590326 - Kopia - Kopia - Kopi

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Enligt avtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3
Kock vikarier

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Gary Butt
Enhetschef
0431-469028

Facklig företrädare
Patrick Wetterup
Kommunal
0431-46 91 02

angelholm.skane@kommunal.se