jobb just nu!

Samordnare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Arbetsbeskrivning

Som samordnare har du en varierande roll där du stöttar verksamheten administrativt!

De administrativa uppgifterna består bl a av lönebearbetning, personalbemanning vid frånvaro, schemaläggning, fakturahantering. samt övriga uppgifter som medverkar till en god servicenivå för enheten.

Förutom Officepaketet kommer du att arbeta i bl a Självservice, Timecare, Timepool, Raindance, Proceedo, WinLas och Procapita.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du som söker har någon form av högskoleutbildning alternativt KY utbildning inom personal, organisation och/eller ekonomi samt några års erfarenhet av administrativt arbete.

Du har en administrativ förmåga, datorvana och god kunskap i Officepaketet. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt men du är också flexibel och kan tänka om när en dag oftast inte är den andra lik.

Du har en övergripande helhetssyn, ser möjligheter och lösningar, har förmåga att prioritera och hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och är trygg i att ta initiativ och eget ansvar. En god känsla och engagemang för service är en självklarhet för dig!Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Snarast, enligt överenskommelse.
75%

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-06

Referensnummer:   A702519

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Jenni Kriborg
Enhetschef Solhaga (semester v 28-31)
0431-46 91 30

jenni.kriborg@engelholm.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kundtjänst

0431- 870 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.