jobb just nu!

Lärare i år 2 till Magnarps skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seMagnarps rektorsområde omfattas av en F-9 skola med ca 360 elever samt två förskolor. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till såväl hav som skog. Magnarps skola är den lilla skolan i ett långsiktigt perspektiv som erbjuder alla elever att bli sedda.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en klasslärare till årskurs2. Du kommer att tillhöra arbetslag F-3. Vi söker dig som är intresserad av att ingå i ett engagerat, samarbetande och utvecklingsinriktat arbetslag där elevernas måluppfyllelse står i centrum. Du liksom eleverna använder IKT som ett reellt verktyg och ni har alla var sin dator till ert förfogande. I klassrummen finns smartboard som ytterligare digitalt komplement. Vår skola präglas av studiero, trivsel och höga studieresultat. Magnarps skolas elever är intresserade av att mötas av engagerade och kunniga lärare.

Som lärare på Magnarps skola ingår det i din tjänst tid för kollegialt lärande, under närvarande läsår är det läslyftet som är på agendan. Skolans målsättning är att du som lärare ska trivas och finna arbetsplatsen stimulerande och attraktiv.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare alternativt behörig i väntan på legitimation.

Du har förmågan att vara tydlig, skapa en god arbetsmiljö för eleverna och få dem att växa.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-10

Anställningsintervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-15

Referensnummer:   2:34/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Pernilla Genell
Rektor/förskolechef
0431-468557

pernilla.genell@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.


0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.