jobb just nu!

Fritidspedagog/förskollärare till förskoleklass Strövelstorps skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seStrövelstorps rektorsområde, ca en mil söder om Ängelholm omfattas av tre förskolor och en F-9 skola. På skolan går drygt 400 elever. Här arbetar kompetent, engagerad personal för elevernas utveckling mot en hög måluppfyllelse. Läs mer på skolans hemsida http://www.engelholm.se/strovelstorp

Arbetsbeskrivning

Du drivs av engagemang och utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet. Du kan leda, driva, motivera och skapa förståelse. Genom din kompetens, bakgrund och erfarenhet kan du berika och komplettera och bli en del av ett starkt gäng.
Vi önskar även att du har en kompetens att använda digitalteknik i arbetet med barnen. Som anställd får du tillgång till digitalt verktyg.

Vår verksamhet finns i skolans lokaler där närområdet bjuder på skog, äng och våtmarker att utforska med eleverna. Arbetslag F-3 är ett dynamiskt arbetslag med höga ambitioner och ett stödjande, tillåtande klimat där den gemensamma angelägenheten, eleverna och deras lärande är i fokus.

Är du nyfiken på en arbetsplats som aktivt satsar på kollektivets lärande, barnnära processer och en strävan att vara en attraktiv arbetsplats? Då är vi nyfiken på dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog/förskolelärare eller kanske i sluttampen av dina studier, och som vill arbeta i förskoleklass och fritids. Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, samt är trygg i ditt ledarskap. Ditt förhållningsätt är förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du har elevfokus, är engagerad och hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje elevs förmåga. Du tar ansvar och är delaktig i den pedagogiska utvecklingen för både förskoleklass och fritidsverksamhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: augusti 2017.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   2:36/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Rose-Marie Karlsson
Vik rektor/förskolechef
0431-46 86 12

rose-marie.karlsson@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.