jobb just nu!

Grundskollärare tidigare år till Södra Utmarkens skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Södra Utmarkens rektorsområde ligger på Södra Utmarkens område i Ängelholm. Våra inbjudande utemiljöer omgärdas av stora grönområden. Det är gångavstånd till skog och hav, idrottsplats och ishall.

Vår skola har verksamhet från förskoleklass till skolår 6 och det går drygt 350 elever hos oss.
Arbetsbeskrivning

Tjänsten som utannonseras är för undervisning i åk 1.

Alla elever har tillgång till vars en dator och uppdraget är att bidra till elevernas omdefinierade lärande med hjälp av digital kompetens.

Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig.

God samarbetsförmåga, flexibilitet och pedagogiskt nytänkande är krav. Det är viktigt att du kan uppmuntra och engagera både elever och kollegor för att lärandet på skolan ska bli så positivt som möjligt. Du har hela barnet i centrum och ser vinsten av att samverka med andra yrkeskategorier för att skapa den bästa lärmiljön.

Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. God datorvana är ett krav. Givetvis är du väl insatt i Lgr 11 och formativ bedömning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet för tidigare år alt grundskollärare åk 1-7. Du är väl insatt i läs- och skrivinlärningsprocessen och i matematik.

Du kommer att arbeta i arbetslag med ytterligare tre lärare och arbetar i nära samverkan med fritidshem och speciallärare från vårt Resursteam. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med IKT då våra elever har tillgång till egna datorer. Att utgår från varje barn/elevs förutsättningar och att på ett aktivt sätt göra extra anpassningar i undervisningen för att gynna elevernas måluppfyllelse är viktigt för oss. Har du specialpedagogiskt kompetens eller erfarenhet av SvA ser vi det som positivt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-30

Referensnummer:   2:144/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Anna Bondesson
Rektor med områdesansvar
0431-46 85 82

anna.bondesson@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare för Kommunal, kontakta Kundt

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.