jobb just nu!

Enhetschef Intraprenad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Enheten Intraprenad är en viktig del inom huvuduppdrag Samhälle som ansvarar för projekt, drift och underhåll som utförs i kommunens regi. Enheten är organiserad med två Driftchefer som driver de dagliga frågorna tillsammans med de ca 40 medarbetarna. Bredden av projekt spänner över gata/VA-projekt till renhållning av parker och stränder. Totalt omsätter enheten ca 90 Msek per år och har vuxit i takt med stadens utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Intraprenadchef rapporterar du till chefen för huvuduppdrag Samhälle och är en del av ledningsgruppen där du förväntas bidra i de strategiska frågorna. I de dagliga frågorna har intraprenadchefen ett nära samarbete med Kultur och Stad samt Arkitektur och Teknik som agerar beställare av projekt till enheten. Du kommer att leda verksamheten in i frågor som systemutveckling, digitalisering och ekonomistyrning.

Ängelholms kommun satsar högt och sätter höga mål för sin verksamhet. Nyligen är kommunen utsedd till en andra plats bland landsortskommunerna i utmärkelsen Bäst att bo i och i planen ligger fortsatt utveckling av bostäder, skolor, förskolor och näringsliv. I den här rollen kommer du att vara med och bygga stad och samhälle i Ängelholms kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterat goda erfarenheter som ledare där du framgångsrikt lett organisationer i förändring med förmåga att se helheten och att driva ett processorienterat arbetssätt. Uppdraget ställer krav på god social och kommunikativ förmåga med förståelse för en politiskt styrd organisation. Du har relevant högskoleexamen och troligtvis erfarenhet inom samhällsbyggnad.

Anställningens omfattning

Uppdraget är ett tidsbegränsat chefsuppdrag under fem år, med en tillsvidareanställning som grundanställning.

Ansökan

Referensnummer:   A741494

Gör ansökan

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vi med Source, om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisa Mastalir 0727-232724 lisa.mastalir@source-executive.se eller Solaleh Khorramshahi, 0703-603889. Din intresseanmälan vill vi ha senast den 25 januari.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.