jobb just nu!

Ängelholms Montessoriskola söker ny kollega i arbetslag F-3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Ängelholms Montessoriskola är en F-6 skola med tillhörande fritidshem centralt belägen i Ängelholm med Rönne å som granne och skogen runt hörnet.

Vi är en montessoriinspirerad lärande verksamhet som tillsammans utvecklas och lär av varandra. Vi arbetar i åldershomogena mentorsgrupper samtidigt som vi strävar efter att arbeta åldersintegrerat inom arbetslaget liksom över hela skolan.

På skolan går ca 185 elever. Vi är en liten enhet med en stor gemenskap. Vi arbetar för att utbilda elever för en god kunskapsutveckling såväl som social utveckling för de ska kunna möta samhället som goda demokratiska medborgare. Som en kommunal skola i
Ängelholms kommun har vi satsat på en dator per elev.

Vi behöver nu en ny kollega i arbetslag F-3 med delat mentorskap i åk 2.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare och behörig F-3. Du är utbildad montessorilärare eller nyfiken på montessoripedagogiken. Du har ett stort engagemang och tror på att alla elever kan lyckas. Med utgångspunkt i styrdokumenten och med ett formativt förhållningssätt ger du alla elever förutsättningar att nå så långt som möjligt. Du är trygg i ditt ledarskap och har ett etiskt förhållningssätt förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du drivs av utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet. Du har ett kritiskt förhållningssätt till ditt arbete där forskning, beprövad erfarenhet är grund för din professionsutövning. Du ser arbetslaget som ett naturligt sammanhang att samverka i. Du ser möjligheter i de situationer du möter i ditt yrkesliv. Du har ett naturligt förhållningssätt till digitaliseringen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-09

Ansökan

Referensnummer:   2:31/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.