jobb just nu!

Specialpedagog till Ängelholms Montessoriskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Ängelholms Montessoriskola är en F-6 skola med tillhörande fritidshem centralt belägen i Ängelholm med Rönne å som granne och skogen runt hörnet. Vi arbetar i åldershomogena mentorsgrupper samtidigt som vi strävar efter att arbeta åldersintegrerat inom arbetslaget liksom över hela skolan. På skolan går ca 185 elever. Vi är en liten enhet med en stor gemenskap. Vi arbetar för att utbilda elever till en god kunskapsutveckling såväl som social utveckling för de ska kunna möta samhället som goda demokratiska medborgare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och är nyfiken på montessoripedagogiken eller utbildad montessorilärare. Du har ett stort engagemang och tror på att alla elever kan lyckas. Med utgångspunkt i styrdokumenten och med ett formativt förhållningssätt ger du alla elever förutsättningar att nå så långt som möjligt. Du är trygg i ditt ledarskap och har ett etiskt förhållningssätt förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du drivs av utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet. Du har ett kritiskt förhållningssätt till ditt arbete där forskning, beprövad erfarenhet är grund för din professionsutövning. Du ser arbetslaget som ett naturligt sammanhang att samverka i. Du ser möjligheter i de situationer du möter i ditt yrkesliv.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-10

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-07

Referensnummer:   2:42/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jessica Kangro
Rektor med områdesansvar
0431-46 83 51

jessica.kangro@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.