jobb just nu!

Lärare åk 4-6 till Toftaskolan i Munka Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Toftaskolan ligger strax utanför Ängelholms tätort och är en skola med elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Skolan har ljusa, fräscha och fina lokaler som genomsyras av den positiva stämning som råder mellan eleverna, eleverna och pedagogerna och pedagoger till pedagoger.

Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation ligger som grund i vår pedagogiska planering. Vi ser olikheter som en tillgång.

Arbetsuppgifter

En av våra lärare lämnar oss nu för nya äventyr och eleverna vill avsluta sitt sjätte skolår med dig som gillar att undervisa.

På Toftaskolan arbetar vi i team som arbetar nära varandra. Samplanering är självklart och teamet arbetar med att driva och utveckla undervisningen.

Ängelholms kommun har kommit långt i den digitala utvecklingen. Alla elever har tillgång till egna datorer och att använda sin dator är ett naturligt val hos oss.

Vi ser gärna att du har en bred kompetens. Mentorskap för klass ingår i uppdraget.
Vår skola präglas av ett positivt klimat.

Kvalifikationer

Vare sig du har erfarenhet eller är nyutexaminerad så får du stöd och stöttning av ditt team, specialpedagoger och rektor.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansökan

Referensnummer:   2:154/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.