jobb just nu!

Leg. Arbetsterapeut

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Nu söker Rehabenheten legitimerade arbetsterapeuter som vill jobba med oss! Du kommer till ett härligt gäng arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter som är kompetenta, hjälpsamma, kreativa, modiga och roliga att arbeta tillsammans med! Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ingå i teamet runt patienten och med din specifika kompetens bidra till att skapa en god livskvalitet. Du kommer också att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i ett rehabiliterande förhållningssätt.

Vi kan erbjuda en rökfri arbetsmiljö, ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via vår förmånsportal, engagerade kollegor och en arbetsplats med möjligheter till påverkan och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad arbetsterapeut och som efter denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss.
B-körkort är ett krav.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-09-01


75-100%
Tillsvidare. Vi söker både till vikariat på 6 - 12 månader samt tillsvidaretjänster.


Ansökan

Ansök senast:   2017-08-20

Referensnummer:   A703527

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Charlotte Sandström
Enhetschef
0431-87 000

charlotte.sandstrom@engelholm.se
Facklig företrädare
Annika Olsson
Arbetsterapeut
0431 - 87 000

annika.olsson@engelholm.se

Övrigt

Urval sker löpande (med undantag för vecka 31-32) så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Annonsen visas längst till och med 2017-08-20.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.