jobb just nu!

Planarkitekt

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.Arbetsbeskrivning

Rollen som planarkitekt innebär bland annat att såväl självständigt som i team handlägga alla typer av detaljplaner samt delta i andra stadsbyggnadsuppdrag. Ängelholms kommun ligger i en expansiv region där det händer mycket vilket innebär en stor variation av planuppdrag. Vi arbetar med allt från stora stadsomvandlingsprojekt till vanliga bostadsområden, skolor, hotell etc. Du kommer att driva dina uppdrag, ofta som projektledare, samarbeta tillsammans med kollegor från andra delar av kommunorganisationen men också ha kontakter med förtroendevalda, allmänhet och andra aktörer i branschen.

Du kommer att ingå i ett team på planenheten där du är en av tio medarbetare i en grupp med bred kompetens, bestående av arkitekter, landskapsarkitekt, fysisk planerare och visualiserare m fl som arbetar med samhällsutveckling och detaljplanering. Vi arbetar framgångsrikt med LEAN för effektiva processer och strävar efter att vara den goda arbetsgivaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för stadsplanering och har högskoleutbildning inom arkitektur, landskapsarkitektur eller fysisk planering. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och är insatt i plan- och bygglagen. Kunskap i Adobeprogrammen, CAD/Focus detaljplan och SketchUp är meriterande.

Att du är resultat- och serviceinriktad är en självklarhet samt att du har lätt att samarbeta med andra. Som person trivs du att arbeta i högt tempo samt är lyhörd med hög integritet. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-15

Referensnummer:   A672741

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Helena Östling
Planchef
0431-870 00

Facklig företrädare
Anna Hagljung
Sveriges arkitekter
0431-870 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.