jobb just nu!

Lärare till grundskolan Sv och En, Strövelstorps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Strövelstorps rektorsområde, ca en mil söder om Ängelholm omfattas av tre förskolor och en F-9 skola. På skolan går ca 400 elever. Här arbetar kompetent, engagerad personal som kollegialt jobbar för elevernas utveckling mot en hög måluppfyllelse. Kompetensutveckling för all personal i rektorsområdet samordnas, planeras och drivs i en utvecklingsorganisation för en utbildning på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet för ökad måluppfyllelse. Läs mer på skolans hemsida http://www.engelholm.se/strovelstorp
Skolan har väl fungerande arbetslag där samarbete kring elever, undervisning och ett kollegialt lärande är en självklar del av vardagen. Under fem år har skolan samarbetat med högskolan i Halmstad i ett så kallat ”Modellskoleprojekt” vilket har lett till ett inre arbete där utveckling av den egna professionen och undervisningen är i fokus. Vi värdesätter relationens kraft i undervisningen.

Ängelholms kommun arbetar 1-1 med datorer till alla elever. I lärplattformen Fronter och med hjälp av GAFE – Google Apps For Education har du din digitala plattform utöver vad nätet och läromedel kan erbjuda. NOMP och inläsningstjänst till alla är en utgångspunkt för dig. Närområdet bjuder på skog, äng och våtmarker som resurs till undervisningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har engagemang och tror på att alla elever kan lyckas. Med utgångspunkt i styrdokumenten och med ett formativt förhållningssätt ger du alla elever förutsättningar att nå så långt som möjligt. Du är trygg i ditt ledarskap och har ett etiskt förhållningssätt förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser arbetslaget som ett naturligt sammanhang att samverka i och du ser möjligheter i de olika situationer du möter i ditt yrkesliv

Är du utvecklingsorienterad ser kollegialt lärande är en självklarhet, då har vi en tjänst till dig!

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med behörighet i Sv och En för undervisning på mellanstadiet. Tjänsten innebär en tillhörighet i arbetslag 4-6.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande och är mer intresserade av intervjutillfället och dialogen där än välkomponerade CV:n. Dokumentation tar du med till intervjun.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-09

Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande.

Ansökan

Referensnummer:   2:30/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.