jobb just nu!

Psykolog, legitimerad

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seElevhälsan är organisatoriskt placerad i huvuduppdraget Lärande och familj och består av skolresurs, medicinsk resurs, PPR (pedagogiskt & psykologiskt resursteam), skoldatatek och kuratorsgrupp.

Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål genom hälsofrämjande och förebyggande insatser. I det individuellt riktade arbetet har elevhälsan ett särskilt ansvar för att undanröja hinder för varje enskild elevs lärande och utveckling. Elevhälsan har i uppdrag att verka för förbättrad samverkan med andra verksamheter som arbetar med barn och ungdomar.

Arbetsbeskrivning

Psykologgruppen ingår i PPR. Du arbetar mot ett geografiskt område som omfattas av flera rektorsområden. Förekommande arbetsuppgifter är rådgivning, konsultation/handledning, utredning och förebyggande arbete. Utgångspunkten är alltid arbetet med eleven/gruppen, men kan även innehålla process- och organisationsinslag. Utbildning och kompetensutveckling för personal, föräldrar och elever ingår också i tjänsten. Psykologen bidrar dessutom med psykologisk kunskap i organisations- och utvecklingsfrågor genom metodutveckling, kartläggning, utvärdering och kvalitetsarbete samt förmedlar aktuell forskning kring barn i förskola/skola.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning, legitimerad psykolog. God samarbets-, planerings- och initiativförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från skola/förskola och journalföringsprogrammet PMO samt intresse av att bidra i kvalitetsarbetet.

Du har B körkort och tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-14

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-30

Referensnummer:   A661329

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Anna Ristovska
verksamhetschef elevhälsan
0431 - 46 88 51

Eva Fäldt
Samordnande psykolog
0431 - 46 88 70

Facklig företrädare
Eva Jönsson
Psykolog
0431 - 46 88 79

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.