jobb just nu!

Skolintendent till Kungsgårdsskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seKungsgårdsskolan är en sex-parallellig högstadieskola, med cirka 450 elever, i närheten av Ängelholms centrum. Skolan har ändamålsenliga lokaler och personalen är organiserad i fyra stycken vertikala arbetslag samt ett övergripande specialarbetslag. På skolan råder god studiero och hög trivsel både bland elever och bland personal.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ansvarar du för förekommande arbetsuppgifter vid Kungsgårdsskolans expedition såsom; personal- och elevuppföljning, fakturahantering, lönerapportering, betygsregistrering, vikarieanskaffning samt övriga uppgifter som medverkar till en god servicenivå för Kungsgårdsskolan.

Kvalifikationer

Du är en person med mycket god kommunikativ förmåga som har lätt för att skapa goda relationer. I uppdraget ingår att vara Kungsgårdskolans ”spindel i nätet” och ansikte utåt. Du har erfarenhet av och stort intresse för att arbeta med människor samt är handlingskraftig och samarbetsvillig men också van att arbeta självständigt.

Du har ekonomisk och/eller personaladministrativ utbildning på högskolenivå och vi förutsätter att du har god kontorsvana och hög digital kompetens. Utbildning i samt erfarenhet av Procapita, Hypergene, Novaschem, EIS-Proceedo, Självservice, WinLas och Fronter samt erfarenhet av arbete vid en skolexpedition är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse.

Fortlöpande rekrytering.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-07

Referensnummer:   2:40/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Ola Garvell
Rektor
0431-46 83 40

ola.garvell@engelholm.se
Teresa Torle
Rektor
0431-46 83 44

teresa.torle@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.


0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.