jobb just nu!

Vikarierande Biståndshandläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Arbetet är förlagt till Huvuduppdrag Hälsa, verksamhetsområde för Uppdrag och Stöd och där Biståndsenheten för äldre ingår.
Ni är välkomna att dela sommaren med oss i Ängelholms kommun.
Vi är 11 biståndshandläggare som nu behöver semester. Givetvis går inte alla på semester samtidigt utan vi strävar efter att halva styrkan som är i tjänst skall bestå av ordinarie personal.

Arbetsuppgifter

Du kommer att handlägga ärenden för personer bosatta i ordinärt och särskilt boende. Detta innebär att du kommer att utreda, bedöma, ge förslag till beslut och eventuellt fatta beslut. Du kommer också att följa upp beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetet kommer du att ha stöd av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en Socionomexamen eller likvärdig utbildning alternativt befinner dig i slutet av din pågående utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare/handläggare samt har arbetat med Socialstyrelsens bedömningsinstrument "Behov i centrum" och ICF/Procapita och Lifecare.
Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och ska kunna motivera dina förslag till beslut//beslut på ett klart och tydligt sätt. Det är positivt om du också har andra språkkunskaper.
Rekryteringen kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polismyndighetens belastningsregister uppvisas. Notera att utdraget inte skall skickas med ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningen gäller som semestervikarie under perioden juni-augusti.

Ansökan

Referensnummer:   A751369

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.