jobb just nu!

Biståndshandlläggare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetet är förlagt till Huvuduppdrag Hälsa, verksamhetsområde för Uppdrag och stöd där Biståndsenheten för äldre ingår. Vi söker nu Dig som vill arbeta hos oss på vår enhet!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att handlägga ärenden för personer, som är 65 år och äldre, bosatta i ordinärt och särskilt boende. Detta innebär att du kommer att utreda, bedöma och fatta beslut. Du kommer också att följa upp beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetet kommer du att ha stöd av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en socionomexamen eller likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare/handläggare samt har arbetat med "Individens Behov I Centrum" och arbetat i verksamhetssystemet Procapita och LifeCare. Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och ska kunna motivera dina förslag till beslut på ett klart och tydligt sätt. Det är positivt om du också har andra språkkunskaper.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ut polisens belastningsregister uppvisas. Notera att utdraget inte skall skickas med ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-06

Referensnummer:   A702411

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Louise Mareksdotter
Enhetschef
0431-87 000 (semester vecka 29-30)

louise.mareksdotter@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kundtjänst

0431-87 000

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.