jobb just nu!

Vik. för föräldraledighet Förskolelärare/barnskötare Ausås förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Strövelstorps rektorsområde, ca en mil söder om Ängelholm omfattas av tre förskolor och en F-9 skola. På skolan går drygt 400 elever. Här arbetar kompetent, engagerad personal för elevernas utveckling mot en hög måluppfyllelse. Läs mer på skolans hemsida http://www.engelholm.se/strovelstorp

Arbetsuppgifter

Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, samt är trygg i ditt ledarskap. Ditt förhållningsätt är förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du har barnfokus, är engagerad och hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje barns förmåga. Du tar ansvar och vill vara delaktig i förskolans pedagogiska utveckling.

Du drivs av nyfikenhet, engagemang och utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet. Du kan leda, driva motivera och skapa förståelse. Genom din kompetens, bakgrund och erfarenhet kan du berika och komplettera och bli en del av ett starkt gäng.
Vi önskar även att du har en kompetens att använda digitalteknik i arbetet tillsammans med barnen. Som anställd får du tillgång till digitalt verktyg.

Är du nyfiken på en arbetsplats som aktivt satsar på kollektivets lärande, barnnära processer och en strävan att vara en attraktiv arbetsplats? Då är vi nyfiken på dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/utbildad barnskötare eller kanske i sluttampen av dina studier.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande och är mer intresserade av intervjutillfället och dialogen där än välkomponerade CV:n. Dokumentation tar du med till intervjun.

Anställningens omfattning

Tillträde: augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2:51/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.