jobb just nu!

Sjuksköterska Ängelholms kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.


Ängelholms kommun och Enheten för sjuksköterskor söker nu efter engagerade sjuksköterskor som vill vara med och påverka och göra skillnad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser olikheter som en styrka.

Är du nyfiken på hur det är att jobba som Sjuksköterska hos oss, kom på ett förutsättningslöst möte där vi kan beskriva hur en dag kan se ut som sjuksköterska här i Ängelholms kommun. Innan eventuell anställning finns det möjlighet att först hospitera på våra olika områden för att skapa dig en bild av hur det är att arbeta hos oss. Välkommen!

Arbetsuppgifter

Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska på område Öst. Område Öst är indelat i olika delar bla. Munka Ljungby och Hjärnarp.

I sjuksköterskans yrkesansvar ingår att utifrån sin egen kompetens och erfarenhet bedöma den enskildes tillstånd, utföra av läkaren givna ordinationer, vidta lämpliga åtgärder och att kalla på läkare för hembesök när så erfordras. I Munkaljungby kommer du att ha ett nära samarbete med läkare och övrig personal på närliggande vårdcentral. Målet är att vårdtagarna ska känna trygghet och välbefinnande trots förekomst av sjukdom. Sjuksköterskan skall efter bästa förmåga förebygga ohälsa, lindra lidande för den enskilde samt ge en god vård vid livets slut.
Sjuksköterskan ansvarar för att våra vårdtagare får rätt medicinsk vård och omsorg. Som sjuksköterska har man det övergripande ansvaret för omvårdnaden och hälso- och sjukvården inom det egna kompetensområdet. Formellt krav för att få lov att utföra dessa arbetsuppgifter är att man innehar en giltig legitimation.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska/Distriktsjuksköterska

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-02-01

80-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A724593 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Möjlighet finns att skapa ett mer anpassat och varierande schema om du önskar en större flexibilitet
Var 6:e helg arbetar du kommunövergripande.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.