jobb just nu!

Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Arbetsuppgifter

Verksamhetsområde Funktionsstöd är till för personer som har en funktionsnedsättning och som tillhör personkretsen enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. En funktionsnedsättning är en nedsättning av fysisk, psykisk eller intellektuell funktionsförmåga, som uppstått till följd av en medfödd eller förvärvad skada.

Att arbeta som personlig assistent innebär att stödja en människa i hans eller hennes vardag, att främja delaktighet och integrering i samhället.

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på brukarens behov och önskemål. Du arbetar till största delen i brukarens hemmiljö, men i arbetsuppgifterna ingår även att delta vid olika aktiviteter.

Du är behjälplig bl. a. med aktivering, kommunikation, personlig hygien, hushållsarbete samt vardagliga sysslor. Arbetet innefattar även att motivera brukaren till aktiviteter i samhällslivet.

Kvalifikationer

Undersköterska/skötarutbildning/pedagogisk utbildning och liknande är meriterande, liksom kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Ärendet kan upplevas psykiskt påfrestande, därför söker vi en person som är lyhörd, tydlig, trygg, stabil och flexibel.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan bli aktuell.
Vi använder oss av löpande rekrytering.
80-90 %
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A782198

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

1

Arbetstid: Schema.
Varierande schema med vaken natt och dagpass, varannan helg

Övrigt

Utdrag ur belastningsregistret krävs inför anställning.