jobb just nu!

Leg Sjuksköterska med kunskap inom psykiatriområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsuppgifter

Verksamhetsområde funktionsstöd har fått möjligheten att utöka sjukskötersketeamet med en kollega. Är du den vi söker?

Baserat på ett ökat inflöde i vår verksamhet söker vi dig med kunskap och erfarenhet inom psykiatriområdet.

I vår verksamhet ingår du i ett team med sex sjuksköterskor som tillsammans delar på hälso- och sjukvårdsansvaret för personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar i Ängelholms Kommun.
Arbetet innebär hemsjukvård med varierande sjuksköterskeuppgifter för de personer som bor i bostad med särskild service och ordinärt boende, samt att ge råd och stöd till vårdare/personliga assistenter.

Kvalifikationer

Du som söker skall vara Leg. Sjuksköterska med kunskap och erfarenhet kring psykiatri.
Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, att du har hög flexibilitet och ett gott bemötande. Du ser inga hinder i att arbeta så väl självständigt som i team.
Du har ett professionellt förhållningssätt. Du är lyhörd, har stor empatisk förmåga och ser alla människors lika värde. Du har en positiv inställning och verkar för ett gott arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För tjänsten krävs B-körkort.

Rekrytering sker löpande.

Erfarenhet av psykiatri är en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-02-01

Enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   A744355

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Enligt avtal

Anställning

Arbetstid: Schema.
Sjuksköterskorna som arbetar nu är schemalagda med dag- och kvällsturer samt var 5:e helg. Eftersom det är helt ny tjänst är schemat ej fastlagd framåt.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.