jobb just nu!

Sjuksköterska till Särskilt boende

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se
Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en distriktssjuksköterska/sjuksköterska till Kungshaga, ett av våra äldreboende. Kungshaga ligger centralt i Ängelholm och har 80 permanenta platser. Som sjuksköterska på Kungshaga kommer du att samarbeta med tre kollegor. Det finns alltså goda möjligheter till kollegialt stöd i ditt arbete. Som sjuksköterska hos oss består dina arbetsuppgifter av medicinska bedömningar, upprättande av vårdplaner, läkemedelshantering, självständiga omvårdnadsinsatser och uppföljningar samt att initiera och genomföra riskbedömningar för preventivt arbete. För att tillgodose den enskilde vårdtagarens omvårdnadsbehov och välbefinnande samverkar du i team med andra yrkesgrupper, såväl internt som externt samt handleder och delegerar medarbetarna i omvårdnadsarbetet och i hälso- och sjukvårdsinsatser på ett pedagogiskt sätt.
Vi erbjuder en gedigen bredvidgång och mentor under din första tid som anställd hos oss. Du tillhör enheten för sjuksköterskor/distriktssjuksköterskor i verksamhetsområde Uppdrag och Stöd men förväntas också ha ett nära samarbete med enhetschefen på boendet.

Kvalifikationer

Vi söker en person som brinner för omvårdnaden av våra äldre. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom området. Du är en positiv och glad lagspelare som älskar teamarbetet med dina kollegor, enhetschefen och omvårdnadspersonalen. Du är trygg i din yrkesroll, lösningsfokuserad, prestigelös, och trivs i en omväxlande arbetsmiljö med emellanåt snabba förändringar samt har förmågan att prioritera och anpassa arbetet efter de behov som finns. För dig är det självklart att uppgifterna på arbetsplatsen är ett gemensamt uppdrag och du är inte rädd för att prova nya saker och hjälpa till på andra boenden/områden om det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och intresse. Du som söker skall vara leg sjuksköterska. Vi kommer löpande kalla till intervju under rekryteringstiden så skicka in din ansökan tidigast möjligt. Tillträde enligt överenskommelse. B-körkort krävs.
Våra värdeord är Öppenhet, Omtankte och Handlingskraft.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

efter överenskommelse. Minst 80 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-22

Referensnummer:   A705781

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Måndag-Fredag

Kontakt

Kontaktpersoner
Björn Klemedsson
Enhetschef
0431-87000

bjorn.klemedsson@engelholm.se
David Kanth
Enhetschef
0431-87000

david.kanth@engelholm.se
Facklig företrädare
Lizette Erlandsson
Distriktssköterska


lizette.erlandsson@engelholm.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.