jobb just nu!

Drifttekniker vid VA-verken

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.

Arbetsbeskrivning

Ängelholm kommuns VA-enhet består idag av två underavdelningar, VA-Ledningsnät och VA-Verken. VA-enheten består av 17 medarbetare, varav åtta medarbetare vid VA-verken, där vi nu söker en Drifttekniker.

VA-verken ansvarar för drift, underhåll och förnyelse, av våra anläggningar för rening av dricksvatten och avloppsvatten.
VA-enheten befinner sig i ett expansivt skede, där bland annat, en större utbyggnad av avloppsreningsverket kommer att starta inom det närmaste.

Som drifttekniker kommer du att erbjudas ett ansvarsfullt, självständigt och omväxlande arbete vid VA-verken. Vi erbjuder ett arbete med tillsyn, drift & underhåll samt utveckling av verksamhetens olika anläggningar.

Du kommer att arbeta inom avloppsreningsverk med tillhörande externa anläggningar samt beredskap inom dricksvattensidan.

Arbetsuppgifterna kräver att du är analytisk, har en känsla för att se vad som behöver göras och har gott ordningssinne. Du skall kunna ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetstiden är dagtid men
beredskapstjänstgöring kommer att ingå ca var 5-6:e vecka.

Kvalifikationer

Du som söker bör ha driftteknikerutbildning eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Det är viktigt att du har bred teknisk kunskap samt är intresserad av process- och maskinteknik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av el, styr och regler, drift av vattenrenings- och avloppsreningsverk eller
motsvarande industrimiljö. Du har grundläggande kunskap för datorarbete i Officemiljö. Du är inte rädd för att ta i och arbeta praktiskt på våra anläggningar och du är intresserad av teknik-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Vi vill att du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, flexibel och initiativtagande med egen vilja att utveckla dig själv.
Inom avdelningen blir du en av åtta anställda, vi fäster därför stor vikt vid dig som person och att du skall passa in i gruppen. I vår verksamhet krävs flexibilitet och förmåga att samarbeta gällande alla typer av frågor.

*B***-körkort erfordras.
Vi ser gärna att du har erfarenhet men då vi lägger stor vikt vid dig som person så är även du med rätt utbildning men ingen erfarenhet välkommen att söka.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-20

Referensnummer:   A699831

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Arbetstiden är dagtid men
beredskapstjänstgöring kommer att ingå ca var 5-6:e vecka.

Kontakt

Kontaktpersoner
Roland Andersson
Gruppchef VA-verken
0431-870 00

roland.andersson@engelholm.se
Cornelia Ljungerud
VA-chef
0431-870 00

cornelia.ljungerud@engelholm.se

Övrigt

Under veckorna 28-31 har vi semester, under den perioden kan vi tyvärr inte svara i telefon eller på e-post.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.