jobb just nu!

Demenssjuksköterska

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig för att utveckla demensvården tillsammans med övriga medarbetare. Du följer och förmedlar kunskapsutvecklingen inom demensområdet till organisationen. Du samarbetar med olika aktörer både internt och externt, är ett stöd till personal i äldreomsorgen tillsammans med enhetschef och patientansvarig sjuksköterska. Du handleder och utbildar personal när så behövs, är behjälplig i bedömningar och vårdplaneringar, är ett stöd till anhöriga till personer med demenssjukdom i form av samtal, handledning och information.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom demensområdet. Om du är utbildad i och arbetat med BPSD är det meriterande. Du måste ha en god samarbetsförmåga och intresse för utvecklingsarbete. Du är trygg, målinriktad och har förmåga att skapa förtroende, engagemang och goda relationer i personalgrupper samt med övriga medarbetare i organisationen. Arbetet ställer stora krav på att du är flexibel och självständig och tar eget ansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom demensvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Intervjuer/rekrytering görs löpande.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-09-01

Tidsbegränsad till: 2018-09-01

100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-31

Referensnummer:   A703082

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
David Kanth
Enhetschef
0431-87000

david.kanth@engelholm.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.