jobb just nu!

Arborist

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.

SHU Intraprenad är Samhällsutvecklings utförandeavdelning inom gata-park-trafik, Ängelholms kommun. Vi ansvarar för att genomföra de praktiska arbeten som kommer till oss från kommunens beställarorganisation och andra avdelningar. Vårt mål är att leverera service till våra kommuninvånare av världsklass!
Vår avdelning är belägen på Industrigatan 10 i Ängelholm. Inom avdelningen arbetar i dagsläget cirka 40 personer.
Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en av våra medarbetare som arbetar med driften inom Ängelholms kommun, här varierar arbetsuppgifterna från att framför allt vara ute och klippa träd i krankorg till att montera vägskyltar.

I tjänsten kan även ingå vinterberedskap

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet, du som söker ska vara en god lagspelare med framåtanda och servicetänkande.Kvalifikationer

- Arborist utbildning
- Motorsågsutbildning A+B
- B-körkort
- Kranlift + E

Erfarenhet från grönyteförvaltning.
Meriterande är om man jobbat med sommarblomsprogram.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-11-01

Omgående efter överenskommelse
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-01

Referensnummer:   A713194

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Ted Werme
Chef Intraprenad
0431-87000

Erika Lennartsson
Driftchef
0431 - 87000

Facklig företrädare
Patrick Wetterup

0431-87000

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.