jobb just nu!

Fritidspedagog 100 % tillsvidare till Rebbelberga rektorsområde

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Vision för Rebbelberga rektorsområde är: ”En mötesplats för lärande i glädje och gemenskap”. Vårt arbete har en tydlig fokus på att lärandet utvecklas när elever och personal känner glädje och gemenskap. Våra gemensamma aktiviter där alla elever är engagerade löper som en röd tråd under hela läsåret. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter. På Rebbelberga ska barn och vuxna må bra och våga vara sig själva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som vill utvecklas tillsammans med andra. Du kommer att vara en del i ett positivt och utvecklingsintresserat arbetslag med ansvar för fritidshemmet Klubben (årskurs 4-6). Du kommer också att undervisa i ämnet bild för årskurs 4 och 6. För oss är det viktigt att kunna erbjuda eleverna en verksamhet som lockar och utmanar till lärande och nyfikenhet. Det möjliggör vi genom att ha kunniga, ansvarstagande och flexibla pedagoger som lyssnar på eleverna och erbjuder varierande lärsituationer utifrån elevernas utvecklingsnivå och intresse. Vi har stor tillgång till digitala verktyg och anser att digital kompetens är en av många kompetenser våra elever måste ha med sig in i framtiden.
Du är utbildad fritidspedagog med behörighet i bild årskurs 4-6. Du är väl förtrogen med att knyta läroplanen till den dagliga verksamheten och har en vilja att använda digitala verktyg i din undervisning. Du ser möjligheter, har empati och ser barns olika behov.

Kanske är du en blivande Rebbelbergare?

Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga!

Besök vår hemsida och vår Facebook-sida för att ta reda på mera om oss.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-12-01

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-29

Referensnummer:   2:122/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Stig T Hasselgård
Rektor
0431-46 85 14

stig.hasselgard@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.