jobb just nu!

Fritidspedagog till Toftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Toftaskolan ligger strax utanför Ängelholms tätort. Du som pendlar har nära till E6:an. Vi är en populär F-9 skola med ökande underlag av elever, därför söker vi nu nya kollegor till våra professionella pedagoger.

Skolan har ljusa och öppna lokaler, öppenheten är påtaglig i skolan vilket du kommer uppleva vid ett besök. I direkt anslutning till skolan har vi fin och tillgänglig natur som vi använder oss av i vårt pedagogiska arbete. På skolans område ligger Munka Ljungbys simhall som används i vår idrottsverksamhet.

Vi har en elevsyn som präglas av att Alla kan med de rätta förutsättningarna. Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation.

Arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att få samarbeta med våra fantastiska elever, att vara en del av kollegiet som präglas av bra samarbete och positiv skolutveckling. Vi är en ”en till en”-skola där IKT är en naturlig del av undervisningen och på skolan finns två IKT-pedagoger på plats för att stötta dig och dina elever i ert arbete.

Kvalifikationer

Förutom en bred behörighet har du en god förmåga att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning, engagemang och eget driv är viktiga egenskaper. Som pedagog delar du vår elevsyn och tanken att elever lär sig av att lyckas där din utmaning blir att skapa de rätta förutsättningarna för detta.

Anställningens omfattning

Tillträde 2018-08-09 eller efter överenskommelse.

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.
Omfattning: 80-100 %

Ansökan

Referensnummer:   2:45/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.