jobb just nu!

Elevassistent 80-100 % till Rebbelberga rektorsområde

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seVision för Rebbelberga rektorsområde är: ”En mötesplats för lärande i glädje och gemenskap”. Vårt arbete har en tydlig fokus på att lärandet utvecklas när elever och personal känner glädje och gemenskap. Våra gemensamma aktiviter där alla elever är engagerade löper som en röd tråd under hela läsåret. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter. På Rebbelberga ska barn och vuxna må bra och våga vara sig själva.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad person som sätter eleven bästa i centrum. Du har ett professionellt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du är en person som har arbetat med barn som har ett utåtagerande beteende samt erfarenhet av att arbeta lågaffektivt. Du har erfarenhet av att anpassa lärmiljön och hitta strategier för att få barn att lyckas. För dig är det avgörande att ha förmåga att läsa och vara steget före i uppkomna situationer. Du är van att arbeta i team samt att använda ett strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Personlig lämplighet kommer att väga tungt i rekryteringen.

Du bör ha erfarenhet av autism med utvecklingsstörning.

Kanske är du en blivande Rebbelbergare! Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga!

Intervjuer kommer att ske under ansökningsperioden.Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Anställningsform: Långtidsvikariat med möjlighet för tillsvidaretjänst.

Tillträde: snarast.Omfattning: 80 - 100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-01

Referensnummer:   2:119/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Stig Hasselgård
Rektor
0431-46 85 14

stig.hasselgard@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.