jobb just nu!

Barn och ungdom LSS - sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Barn och ungdomsverksamheten söker timanställd personal med möjlighet till sommarvikariat 2018.
Du kommer att arbeta på korttidstillsyn och korttidsvistelse med barn och ungdomar som har rätt till insatser enligt gällande LSS-lagstiftning. Krav från arbetsgivarens sida är att du genomgår vårt introduktionsprogram som gäller inom vår verksamhet samt uppvisar ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Kvalifikationer

Barn och fritidsprogrammet, undersköterska och/eller utbildad socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som bedöms likvärdigt är meriterande
Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med autism, ADHD, utvecklingsstörning är meriterande. Färdigheter i teckenspråk som stöd samt B-körkort är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din förmåga att dels tåla stress och dels samarbeta i team men också kunna agera och fatta beslut självständigt.
Vi söker personer som kan skapa och upprätthålla en arbetsstruktur och en kommunikation som främjar brukarens utveckling.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-02-26

Ansökan

Referensnummer:   A751144

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.