jobb just nu!

Kock till Willans vård- och trygghetsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.Arbetsuppgifter

Arbetsplatsbeskrivning
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne.

Ängelholms kommun befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och från och med den 1 januari 2015 har vi en helt ny organisation – Sveriges första utvecklings- och serviceorganisation inom den kommunala sektorn. I den är medborgarnas behov utgångspunkten och i den pågår ett ständigt förbättringsarbete av den kommunala servicen. Stukturen bygger på tre huvuduppdrag och servicestöd. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Arbetsbeskrivning
Måltidsservice Ängelholms kommun har av White Guide Junior utsetts till landets tionde bästa skolmatskommun. Vill du vara med och göra oss ännu bättre? Måltidsservice Ängelholms kommun har som målsättning att bli den kommun som har landets bästa måltider inom äldreomsorgens måltidskvalitet. Maten lagas från färska råvaror av hög kvalitet och serveras på varma porslinstallrikar. Tjänsten består till största delen av att delta i den dagliga produktionen och laga goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket och ansvarar för att det utförs med hög kvalitet och god egenkontroll samt att budget följs. I ditt ansvar ingår arbetsledning, statistikredovisning och beställningar samt kund- och kvalitetsansvar för verksamheten. Verksamheten leds i nära samarbete med kunden, medarbetare och i överensstämmelse med lagar, avtal så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du har stor påverkansgrad genom att ingå i ledningens kvalitets- och utvecklingsgrupp. Verksamheten är förlagd till Willans vård- och trygghetsboende i ett kök som ska renoveras med start februari 2018 och är beräknat färdigt tidig höst 2018.
Vi söker nu 1 kock till Willans vård- och trygghetsboende med gedigen erfarenhet inom arbetsledning i kommunala och/eller privata restaurangkök. Meriterande är köksmästarerfarenhet alt. utbildning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Till denna kocktjänst söker vi Dig som har ett genuint intresse för mat, du är utbildad och/eller erfaren köksmästare. Du har IT-kunskaper, besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd, självgående samt har förmågan att engagera och entusiasmera dina medarbetare. God samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.
Vi söker en kock som står för ett tydligt och trovärdigt ledarskap med förmåga att fatta beslut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Gedigen erfarenhet inom arbetsledning i kommunala och/eller privata restaurangkök. Meriterande är köksmästarerfarenhet alt. utbildning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-01-01

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A735600

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.