jobb just nu!

Lärare i Eng åk 4-9 på Toftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Toftaskolan ligger strax utanför Ängelholms tätort, nära till E6:an. Skolan har ljusa och öppna lokaler. Vi är en populär F-9 skola med ökande underlag av elever.

Vår elevsyn präglas av att ”Alla kan med de rätta förutsättningarna”. Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation.

Arbetsuppgifter

Nu har du möjligheten att få arbeta med fantastiska elever! Vara en del av kollegiet som präglas av bra samarbete, härlig jargong och positiv skolutveckling. På Toftaskolan har varje elev en egen dator. Du ser IKT som en naturlig del av din undervisning.

Du kommer vara mentor och klassföreståndare på högstadiet.

Kvalifikationer

Förutom behörighet i ämnet har du en god förmåga att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning, engagemang och eget driv är viktiga egenskaper. Som lärare låter du varje elev få känna sig sedd och ges möjligheter att få utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2018-08-10, eller efter överenskommelse.

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.

Ansökan

Referensnummer:   2:45/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.