jobb just nu!

Förskollärare till förskolan Lönndalen, Sö Utmarkens Ro

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Vi söker en ny kollega på vår avdelning med barn i åldern 3-5 år på förskolan Lönndalen. Södra utmarkens rektorsområde består av fyra förskolor. Våra förskolor ligger med närhet till både skog, grönområden, hav och strand. Våra förskolor driver utveckling och har engagerad personal. Vi tror på det kompetenta barnet och lägger stor vikt vid systematiskt kvalitetsarbete där vårt verktyg är Aktionslärande.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning.
Vi söker dig som har förskollärarexamen och som brinner för barnens utveckling. Du är lösningsfokuserad och tror på det kompetenta barnet. Vi ser gärna att du har intresse för natur och teknik och behärskar olika digitala verktyg samt har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Kunskap kring Aktionsforskning ser vi som en merit.
Som förskollärare har du ett professionellt förhållningssätt och kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för verksamhetens utveckling genom att driva, utveckla och utvärdera barnens lärprocesser i enlighet med läroplanen. Du ansvarar även för att upprätthålla en god samverkan med föräldrar och kollegor. Som person är du trygg och har en god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt arbetssätt och ett stort engagemang samt förmågan att möta varje barn utifrån deras behov.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde: 170508 eller efter överenskommelse.
Omfattning: 75 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   2:38/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Else-Marie Bergvall
Förskolechef
0431-87000

else-marie.bergvall@engelholm.se
Facklig företrädare
Thomas Goldbach
Lärarförbundet
0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.