jobb just nu!

Vik Förskollärare/barnskötare till Torlarps förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seStrövelstorps rektorsområde, ca en mil söder om Ängelholm omfattas av tre förskolor och en F-9 skola. På skolan går drygt 400 elever. Här arbetar kompetent, engagerad personal för elevernas utveckling mot en hög måluppfyllelse. Läs mer på skolans hemsida http://www.engelholm.se/strovelstorp

Arbetsbeskrivning

Du drivs av nyfikenhet, engagemang och utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet. Du kan leda, driva motivera och skapa förståelse. Genom din kompetens, bakgrund och erfarenhet kan du berika och komplettera och bli en del av ett starkt gäng.
Vi önskar även att du har en kompetens att använda digitalteknik i arbetet tillsammans med barnen. Som anställd får du tillgång till digitalt verktyg.

Vi erbjuder tillgång till moderna och fräscha lokaler. Närområdet bjuder på skog, äng och våtmarker att utforska med barnen. På arbetsplatsen finns fyra dynamiskt arbetslag med höga ambitioner och ett stödjande, tillåtande klimat där den gemensamma angelägenheten och barnen är i fokus.

Är du nyfiken på en arbetsplats som aktivt satsar på kollektivets lärande, barnnära processer och en strävan att vara en attraktiv arbetsplats? Då är vi nyfiken på dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/utbildad barnskötare eller kanske i sluttampen av dina studier. Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, samt är trygg i ditt ledarskap. Ditt förhållningsätt är förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
Du har barnfokus, är engagerad och hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje barns förmåga. Du tar ansvar och vill vara delaktig i förskolans pedagogiska utveckling.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande och är mer intresserade av intervjutillfället och dialogen där än välkomponerade CV:n. Dokumentation tar du med till intervjun.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Föräldravikariat. Tillträde: augusti eller enligt överenskommelse.


Omfattning: 75 - 100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   2:35/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Rose-Marie Karlsson
Vik rektor/förskolechef
0431-46 86 12

rose-marie.karlsson@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.