jobb just nu!

Leg. Arbetsterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

En av våra medarbetare på Rehabenheten är på väg in i en ny fas i livet som pensionär, och därför söker vi nu en ersättare för henne. Du är legitimerad arbetsterapeut och vill jobba med oss! Du kommer till ett härligt gäng arbetsterapeuter och fysioterapeuter som är kompetenta, hjälpsamma, kreativa, modiga och roliga att arbeta tillsammans med! Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ingå i teamet runt brukaren och med din specifika kompetens bidra till att skapa en god livskvalitet.

Vi kan erbjuda en rökfri arbetsmiljö, ett generöst friskvårdsbidrag, engagerade kollegor och en arbetsplats med möjligheter till påverkan och personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för ADL genom bedömning/ träning/utvärdering/uppföljning, samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån arbetsterapeutens förskrivningsrätt. I rollen ingår även att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i ett rehabiliterande arbetssätt.
Tjänsten är på ett område med ansvar för både ordinärt boende och ett särskilt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som efter denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss, samt har ett intresse och engagemang för arbete i en kommunal organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete inom kommunen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-04-01

Tillträde 2018-04-01 eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

Referensnummer:   A746515

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.