jobb just nu!

Grundskollärare tidigare år till Södra Utmarkens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Södra Utmarkens rektorsområde ligger på Södra Utmarkens område i Ängelholm. Våra inbjudande utemiljöer omgärdas av stora grönområden. Det är gångavstånd till skog och hav, idrottsplats och ishall.

Vår skola har verksamhet från förskoleklass till skolår 6 och det går drygt 350 elever hos oss.

Tjänsten som utannonseras är för klasslärare i åk 2.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i arbetslag med ytterligare lärare och arbetar i nära samverkan med fritidshem och speciallärare från vårt resursteam. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med IKT då våra elever har tillgång till egna datorer. Att utgår från varje barn/elevs förutsättningar och att på ett aktivt sätt göra extra anpassningar i undervisningen för att gynna elevernas måluppfyllelse är viktigt för oss. Har du specialpedagogiskt kompetens eller erfarenhet av SvA ser vi det som positivt.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet för tidigare år alt grundskollärare åk 1-7. Du är väl insatt i läs- och skrivinlärningsprocessen och i matematik.

Förutsättningar för tjänsten:

Alla elever har tillgång till vars en dator och uppdraget är att bidra till elevernas omdefinierade lärande med hjälp av digital kompetens.
Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig.
God samarbetsförmåga, flexibilitet och pedagogiskt nytänkande är krav. Det är viktigt att du kan uppmuntra och engagera både elever och kollegor för att lärandet på skolan ska bli så positivt som möjligt. Du har hela barnet i centrum och ser vinsten av att samverka med andra yrkeskategorier för att skapa den bästa lärmiljön.
Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. God datorvana är ett krav. Givetvis är du väl insatt i Lgr 11 och formativ bedömning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-09

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   2:14/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.