jobb just nu!

Fritidslärare/fritidspedagog till Södra Utmarkens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Södra Utmarkens rektorsområde ligger på Södra Utmarkens område i Ängelholm. Våra inbjudande utemiljöer omgärdas av stora grönområden. Det är gångavstånd till skog och hav, idrottsplats och ishall.

Vår skola har verksamhet från förskoleklass till skolår 6 och det går drygt 350 elever hos oss. Vi har fyra avdelningar på fritids.

Arbetsuppgifter

Förutsättningar för tjänsten

Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig. God samarbetsförmåga, flexibilitet och pedagogiskt nytänkande är krav. Det är viktigt att du kan uppmuntra och engagera både elever och kollegor för att lärandet på skolan ska bli så positivt som möjligt. Du har hela barnet i centrum och ser vinsten av att samverka med andra yrkeskategorier för att skapa den bästa lärmiljön.

Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. God datorvana är ett krav. Givetvis är du väl insatt i Lgr 11.

Att vara del av rektorsområdets utvecklingsarbete ser vi som en självklarhet, där du aktivt får ta del av kompetensutveckling i form av Läslyft men även samverka med central FOU verksamhet där vi tillsammans arbetar med aktionsforskning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidslärare/fritidspedagog. Tjänsten kommer att innebära skoluppdrag i kombination med fritidsuppdrag. Vi ser gärna att du brinner för idrott, IKT och fritids verksamhet och gärna har erfarenhet från samlad skoldag, samverkan skola och fritidshem. Du är väl insatt i styrdokument.

Du kommer att arbeta i arbetslag med lärare och fritidspedagoger och arbetar i nära samverkan med skola. Att utgår från varje barn/elevs förutsättningar och att se möjligheter och arbeta med ett agilt förhållningssätt. Har du specialpedagogiskt kompetens eller erfarenhet av SvA ser vi det som positivt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-01-08

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   2:153/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.