jobb just nu!

Lärare i ekonomi, ledarskap och organisation samt administration till Ängelholms gymn.skola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Kunskapsstaden Ängelholm med en verksamhet som vilar på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet – skapar vi tillsammans med starka resultat och hög måluppfyllelse – förutsättningar för Ängelholm som en fortsatt attraktiv skolkommun.

Ängelholms gymnasieskola är en attraktiv och inspirerande mötesplats för kunskap och utveckling i Skåne Nordväst. Det är en stor arbetsplats; varje dag tar vi emot ca 1400 elever och för att erbjuda en bra verksamhet är vi runt 175 medarbetare fördelat på flera rektorsområden.

Ängelholms gymnasieskola har trevliga elever och kunnig personal. Våra gymnasieprogram är lokaliserade till två olika skolenheter. Rönnegymnasiet som invigde i augusti 2008 totalrenoverade och moderna lokaler i centrum och Valhall college som startades augusti 2007 i det natursköna Valhall Park 7 km från Ängelholms centrum.

Vi har goda resultat och anstränger oss för att utveckla verksamheten i takt med omvärlden. Får medial uppmärksamhet för både goda initiativ från pedagogerna och framgångsrika resultat hos elever. Sökandetillströmningen till våra program är god.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i ämnena ekonomi, ledarskap och organisation samt administration, du kommer undervisa vid gymnasieskolan på olika program.

Här jobbar vi tillsammans för att engagera och entusiasmera eleverna, skapa en skola där både elever och medarbetare känner stor delaktighet. Vi arbetar för att ständigt förbättra verksamhetens innehåll och resultat.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnena ekonomi, ledarskap och organisation samt administration för gymnasiet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket. Du kommer att möta elever med kulturell mångfald, och variation i skolbakgrund och kunskaper. Du har ett lugnt och vänligt bemötande är flexibel och är intresserad av att undervisa på många olika plan och nivåer. Vi ser gärna att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Vi förutsätter att du ser eleverna i helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot, elever, föräldrar och kolleger.

Vi ser god samarbetsförmåga, språkutvecklande arbetssätt samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete som viktiga förmågor. En självklarhet är att du använder digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-11-01

Referensnummer:   2:127/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Ängelholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Karin Magnusson
Rektor gymnasieskolan
0431-438737

karin.magnusson@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.