jobb just nu!

Förskollärare till Villans rektorsområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se

Villans förskolor består av tre förskolor; Skörpagården, Villut och Ängavången, där barnen och pedagogerna gemensamt står för lärande och kunskapande. Vi arbetar aktivt med det kollegiala lärandet och ett agilt förhållningssätt. Vår verksamhet utgår från ett etiskt förhållningssätt som vilar på demokratins grunder. Alla barn ska känna sig värdefulla och delaktiga för att utvecklas till samhällsmedborgare som vill och vågar tillsammans. Vi värnar om ett mångkulturellt samhälle där mångfalden berikar lärandet.

Arbetsuppgifter

Villanskolans rektorsområde eftersträvar ett delat ledarskap och dialogen mellan arbetslag och skolledning är nära. Vårt prioriterade mål för förskolorna är ”Hållbar framtid” där vi går tillsamman med hela rektorsområdet går tillbaka till basen och tillsammans reflekterar och analyserar vårt uppdrag utifrån likvärdighet och kvalitet.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har på våra förskolor kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn. Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi arbetar tillsammans kring våra barn.

Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad förskollärare så har du en trygghet och ett kontinuerligt stöd av ditt arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker en förskollärare till Villans förskolor.

Vi söker dig som sätter barnens, ditt och det kollegiala lärandet i fokus, är positiv, lösningsinriktad och har drivkraft. Du ska ha god förståelse för barns sätt att kunskapa och hur du som pedagog utmanar barnen i att ta nya steg i sitt lärande. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och pedagogisk dokumentation.

Vi söker dig som:

- har förskollärarexamen och legitimation
- är intresserad av systematiskt kvalitetsarbete
- ser det som en självklarhet att arbeta med reflektionsprotokoll och dokumentation där barnens lärande synliggörs
-ser vikten av att utveckla lärmiljöerna i förskolan
- intresserad av att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2018-08-09 eller enligt överenskommelse.

Under ansökningstiden har vi fortlöpande intervjuer.
Omfattning: 80 - 100 %

Ansökan

Referensnummer:   2:17/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.