jobb just nu!

Vikarier till Bo Bra Hemma Öst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Är du ute efter ett givande och lärorikt jobb?

Vi söker efter engagerade och positiva medarbetare som vill arbeta som vikarier inom hemtjänsten. Vi söker timvikarier redan nu men letar även efter medarbetare som vill arbeta på vikariat i sommar.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består i att du ger stöd och omsorg i form av personlig omvårdnad, stöd vid måltider, social samvaro m.m. Du utför också insatser som delegerats av sjuksköterska, fysioterapeut eller arbetsterapeut, såsom träningsinsatser, medicinöverlämning, såromläggning m.m. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation.

Du utgår från enhetens lokal i Munka-Ljungby och förflyttar dig med cykel eller bil mellan brukare och följer ett digitalt arbetskort i telefonen.

Att arbeta i hemvården innebär ett omväxlande arbete där den ena dagen inte alltid är den andra lik. Detta ställer krav på flexibilitet och att ta egna initiativ.


Kvalifikationer

Kvalifikationer:
God svenska i både tal och skrift krävs, samt datavana. Körkort är ett krav.
Vi fäster även stor vikt vid personlighet och letar efter dig som har driv, positiv attityd och är lyhörd för våra brukares behov.

Vi ser helst att du har en undersköterskeutbildning och erfarenhet av hemtjänst är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-02-01

Vi tillämpar ett löpande urval vid denna rekrytering, och välkomnar varmt din ansökan redan idag!
3-6 månader. Vi söker timvikarier men även vikariat vid behov under sommaren.

Ansökan

Referensnummer:   A744192

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Individuell lönesättning

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.