jobb just nu!

Förskollärare till ny avdelning Strövelstorps rektorsområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsuppgifter

Brinner du liksom oss för en likvärdig förskola för alla barn? Kom och forma den tillsammans med oss!

Vår värdegrund bygger på respekt, engagemang och samverkan och genomsyrar hela vår verksamhet och vårt pedagogiska uppdrag. För oss är det viktigt att skapa en miljö som uppmuntrar till nyfikenhet och där vi är barnens medforskare. Hos oss är du en del av helheten och förväntas delta aktivt i verksamhetsutvecklingen. Tillsammans bygger vi framtidens förskola.

I rollen som förskollärare är ditt ansvar att leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du arbetar aktivt tillsammans med dina kollegor utifrån läroplan och utifrån målet om en förskola av hög kvalitet på lika villkor. För att våra barn ska få en likvärdig förskola finns när behov uppstår en väl utvecklad organisation för stöd och vägledning bland annat finns specialpedagog IKT-coach.

För oss är din kompetensutveckling en utgångspunkt i uppdraget och det sker både enskilt och gemensamt med kollegor.
Är du nyutexaminerad förskollärare vill vi ge dig en trygg start i våra förskolor. Därför erbjuder vi dig alltid ett introduktionsår med stöd från en mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller som inom den närmsta tiden snart kliver ut på arbetsmarknaden som nyexaminerad förskollärare. Som förskollärare är du ansvarig för att i alla situationer bjuda in barnen till lärande vilket ställer krav på att du är lyhörd, nyfiken och reflekterande. Du är trygg, stabil och värdesätter ditt uppdrag.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande och är mer intresserade av intervjutillfället och dialogen där än välkomponerade CV:n. Dokumentation tar du med till intervjun.

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2:152/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.