jobb just nu!

Barn och ungdom LSS - timanställning

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seBarn och ungdomsverksamheten inom LSS i Ängelholms kommun söker timanställda till våra verksamheter. Du kommer att arbeta på korttidstillsyn och korttidsvistelse med barn och ungdomar som har rätt till insatser enligt gällande LSS-lagstiftning. Dessutom söker vi personer till våra ledsagaruppdrag.
Arbetstiderna är varierande och omfattar främst helgtjänstgöring och lov under dagtid och kvällstid.
Inom vistelse och tillsynen jobbar även vaken natt och om det är aktuellt för dig att arbeta endast natt så vänligen ange det i din ansökan.
Krav från arbetsgivarens sida är att du genomgår vårt introduktionsprogram som gäller inom vår verksamhet samt uppvisar ett giltigt utdrag från belastningsregistret. Arbetsgivaren ser också att den anställda kan arbeta med kort varsel.

Arbetsbeskrivning

Vi söker personer som kan skapa och upprätthålla en arbetsstruktur och en kommunikation som främjar brukarens utveckling.

Kvalifikationer

Barn och fritidsprogrammet och/eller utbildad socialpedagog eller annan pedagogisk utbildning som bedöms likvärdigt är ett krav.
Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med autism, ADHD, utvecklingsstörning är ett krav.

Färdigheter i teckenspråk som stöd samt B-körkort är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din förmåga att dels tåla stress och dels samarbeta i team men också kunna agera och fatta beslut självständigt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Tillträde:   2017-08-28

Urval sker löpande och tillträde snarast efter introduktion.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-27

Referensnummer:   A706467

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Kontakt

Kontaktpersoner
Jeanette Wahlqvist
Enhetschef Barn- och Ungdomsverksamheten
0431-46 94 29

jeanette.wahlqvist@engelholm.se
Peter Wrebe Larsson
Samordnare Barn & Ungdomsverksamheten
0431-469451

peter.wrebelarsson@engelholm.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.