jobb just nu!

Leg. arbetsterapeut 3 platser

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Nu söker Rehabenheten legitimerade arbetsterapeuter som vill jobba med oss! Du kommer till ett härligt gäng arbetsterapeuter och fysioterapeuter som är kompetenta, hjälpsamma, kreativa, modiga och roliga att arbeta tillsammans med! Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ingå i teamet runt brukaren och med din specifika kompetens bidra till att skapa en god livskvalitet.

Vi kan erbjuda en rökfri arbetsmiljö, ett generöst friskvårdsbidrag, engagerade kollegor och en arbetsplats med möjligheter till påverkan och personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för ADL genom bedömning/ träning/ utvärdering/uppföljning samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån arbetsterapeutens förskrivningsrätt. I rollen ingår även att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i ett rehabiliterande arbetssätt.
Två av tjänsterna är pooltjänster och en tjänst är på ett område med ansvar för både ordinärt boende och del av särskilt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som efter denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss.

Du är legitimerad arbetsterapeut och har ett intresse och engagemang för arbete i en kommunal organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete inom kommunen.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-12-04

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Tillträde snarast.
Heltid
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-03

Referensnummer:   A729293

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Charlotte Sandström
Enhetschef
0431 - 46 91 39

charlotte.sandstrom@engelholm.se
Fackliga företrädare
Cecilia Sandberg
Leg. Arbetsterapeut
0431 - 87 000

cecilia.sandberg@engeholm.se
Annika Olsson
Leg. Arbetsterapeut
0431 - 87 000

annika.olsson@engelholm.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.