jobb just nu!

Jobba med oss inom äldreomsorgen till sommaren

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne.

Ängelholms kommun befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och från och med den 1 januari 2015 har vi en helt ny organisation – Sveriges första utvecklings- och serviceorganisation inom den kommunala sektorn. I den är medborgarnas behov utgångspunkten och i den pågår ett ständigt förbättringsarbete av den kommunala servicen. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och servicestöd. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se


Arbetsbeskrivning

Längtar du inte bara efter en varm och solig sommar utan även ett intressant och betydelsefullt arbete? I så fall kan ett arbete som undersköterska eller omvårdnadspersonal tillsammans med oss inom äldreomsorgen i Ängelholms kommun vara något för dig.

Vi söker semestervikarier till både hemtjänstområden, särskilda boenden och trygghetsjour. Geografiskt sett har vi arbetsplatser i Vejbystrand, Munka Ljungby, Strövelstorp och Ängelholm.

Som undersköterska eller omvårdnadspersonal fungerar du som stöd och hjälp till äldre i deras dagliga liv. Du kan till exempel komma att hjälpa till med förflyttningar, måltidshjälp, hygien, ledsagning, promenader och aktiviteter. Du kan också komma att vara behjälplig med serviceinsatser som städ, tvätt eller inköp. I arbetet ingår också delegerade hälso- och sjukvårduppgifter, exempelvis fördelning av läkemedel.

Du arbetar i nära samarbete med kompetenta och trevliga kollegor. Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren.

Kvalifikationer

Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd för andra människors önskemål. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Vi ser gärna att du har examen från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande, men vi söker även dig som ännu saknar formell kompetens. Kanske är det så att du har något år kvar av dina studier och vill få en möjlighet att omsätta dina kunskaper i praktiken?

För oss är intresse och engagemang för omvårdnadsarbete viktigt och vi ser tidigare erfarenhet av arbete med människor som en värdefull merit.

Då IT är ett viktigt stöd i arbetet är det nödvändigt med datorvana. Inom vissa verksamheter behöver du ha körkort.

I din ansökan får du ange vilka veckor som du har möjlighet att arbeta, vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta en större del av sommaren.

Du lämnar din ansökan via det kortfattade formulär som du hittar via angiven ansökningslänk. Om du redan arbetar som vikarie inom någon av Hälsas verksamheter behöver du inte lämna din ansökan via ansökningsformuläret, utan är välkommen att kontakta din enhetschef direkt.

Sommaren är snart här och vi ser fram emot din intresseanmälan så fort som möjligt. Det är ett betydelsefullt arbete som väntar, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-11

Referensnummer:   A2017:0407

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   50

Du kommer att arbeta på schema dag och kväll. Vi behöver också ett antal vikarier för arbete nattetid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Torsten Petersson
Samordnare
0431-870 00

Heidi Johansson
Samordnare
0431-870 00

Övrigt

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.