jobb just nu!

2-3 förskollärare till Möllebackens förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Vi söker nu 2-3 förskollärare till en av våra mindre förskolor i Munka-Ljungby, Möllebackens förskola. Möllebacken består av 2 förskoleavdelningar och vi söker förskollärare både till de yngre och de äldre barnen. Vi söker dig som tycker det låter utmanande att vara med och utveckla Möllebackens förskola tillsammans med befintliga pedagoger genom att på ett lustfyllt sätt bidra till förskolans fortsatta utveckling.

Förskolan har en inriktning mot ett Reggio Emilia inspirerat förhållningssätt så har du dessutom ex. en ateljérista/pedagogista/utepedagogutbildning är det positivt.
Du har ett förhållningssätt till människor som innebär att du är nyfiken, samarbetsvillig och ser möjligheter. I uppdraget som förskollärare vill vi att du driver och utvecklar verksamheten med utgångspunkt i forskning och vetenskaplig grund. Detta gör du genom pedagogisk dokumentation och aktionsforskning.
Vi väldigt nyfikna på dig och vad du kan bidra med till vår förskola!

Kvalifikationer

Förskollärarexamen. Vi söker både dig som är nyexaminerad, utrustad med färska kunskaper och vi söker dig med bred och djup erfarenhet som du vill dela med dig av.
Arbetslivserfarenhet: Förskollärare/ateljérista/pedagogista

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde: januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi anställer löpande under rekryteringsprocessen.
Omfattning: 75 - 100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-12-15

Referensnummer:   2:134/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   3

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jessica Söderberg
Förskolechef
0431-46 84 36

jessica.soderberg@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-870 00

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.