jobb just nu!

Sjuksköterska till Kvarnliden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

En av våra medarbetare har valt att söka andra utmaningar och vi söker därför en ny kollega till Kvarnliden, ett av våra demensboenden som ligger i Munka-Ljungby. Boendet har 10 permanenta platser, 6 platser för växelvård och 6 platser för korttidsvård
För att erbjuda bästa möjliga hemsjukvård finns många framtida utmaningar. En av dessa är att möta patienternas ökande behov av avancerad vård. För att säkerställa att patienterna får en vård av högsta kvalitet och med rätt kompetens ser vi många olika erfarenheter och kompetenser som en stor tillgång i vår verksamhet. Vi söker därför dig, sjuksköterska som tror att din specifika utbildning, kunskap och erfarenhet kan tillföra något och utveckla hälso- och sjukvården i Ängelholms kommun.
Som sjuksköterska hos oss består dina arbetsuppgifter av medicinska bedömningar, upprättande av vårdplaner, läkemedelshantering, självständiga omvårdnadsinsatser och uppföljningar samt att initiera och genomföra riskbedömningar för preventivt arbete. För att tillgodose den enskilde vårdtagarens omvårdnadsbehov och välbefinnande samverkar du i team med andra yrkesgrupper, såväl internt som externt samt handleder och delegerar medarbetarna i omvårdnadsarbetet och i hälso- och sjukvårdsinsatser på ett pedagogiskt sätt. Arbetet förutsätter ett flexibelt arbetssätt, ansvarstagande samt mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor såväl med andra personalkategorier både internt och externt. Arbetet ställer krav på stor självständighet och initiativtagande. Dokumentation sker enligt patientjournallagen i Procapita+.
På Kvarnliden är du en av två sjuksköterskor med ett nära samarbete med kollegor på närliggande boenden. Det finns alltså goda möjligheter till kollegialt stöd i ditt arbete. Du tillhör enheten för sjuksköterskor i verksamhetsområde Uppdrag och Stöd men förväntas också ha ett nära samarbete med enhetschefen på boendet.
Våra värdeord är Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Kvalifikationer

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och några års erfarenhet av arbete i kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Som person har du god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta i team förenat med självständigt arbete där du strukturerar och prioriterar efter bästa förmåga. Vidare har du ett positivt, lösningsfokuserat, engagerat och empatiskt förhållningssätt. B-körkort krävs. Vi är måna om att hitta rätt person i denna rekrytering och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi kommer löpande kalla till intervju under rekryteringstiden så skicka in din ansökan tidigast möjligt.

Anställningens omfattning

Efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A772345

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.